Välkommen till Eckes-Granini Sverige!

Våra Varumärken

Här arbetar vi passionerat med alla former av juicer och fruktdrycker. Under samma tak samlas flera varumärken som på sitt egna unika sätt ger dig det bästa från frukt. Med allt från nypressade säsongsfrukter till fruktiga bärsoppor finns det en produkt för dagens alla behov och tillfällen. Helt naturligt och fantastiskt gott!

Brämhults

Brämhults nypressade juicer pressas av färsk frukt flera dagar i veckan. Inom några dygn från pressning är juicen på väg till en butik nära dig. Eftersom juicen pressas av färsk frukt, förändras både smak och färg på juicen naturligt över säsongen. Precis som färsk frukt. Färskt på riktigt, helt enkelt.

Läs mer

God Morgon®

Unna dig en God Morgon® och börja dagen med ett glas solmogen frukt! Våra juicer består alltid av 100% frisk, pressad frukt. Njut av klassisk apelsin eller mer ovanliga kombinationer, där exotiska inslag blandas med populära frukter och bär. Vårt goda och breda ekologiska sortiment har naturligtvis både dig och miljön i tanke.

Läs mer

Rynkeby

Rynkeby startades 1934 och har alltid handlat om att göra god juice och fruktdryck av naturliga ingredienser. Vi har något för alla tillfällen - för både vuxna och barn.

Läs mer

Sagolika

Sagolika Fruktsoppor är en omtyckt klassiker. De passar lika bra till frukost och mellanmål som innan eller efter träningen - vid varje tillfälle du behöver extra energi!

Läs mer

JO®

JO® har funnits sedan 1974. Den lilla förpackningen med koncentrerad juice som du själv späder med vatten är en klassisk törstsläckare i svenska hushåll.

Läs mer

Pago

Pago grundades 1888 i Österrike och har sedan dess präglats av sin fantastiska smak, eftersom den innehåller en hög andel solmogen frukt och inget annat. Låt Pago förvandla varje ögonblick till en unik upplevelse och ta snabbaste vägen till solen!