Eckes-Granini Sverige

Välkommen till Eckes Granini Sverige!

Här arbetar vi passionerat med alla former av juice och fruktdrycker. Under samma tak samlas flera varumärken som på sitt eget unika sätt ger dig det bästa från frukt. Sorter för alla smaker och smaker för alla tillfällen. 

Från oss får du marknadens bredaste sortiment av fruktiga drycker och alltid av högsta kvalitet, oavsett vilket varumärke du väljer. Här hittar du Brämhults, som pressar säsongens finaste frukt och direkt skickar till din lokala butik. Du hittar också Sveriges mest älskade frukostjuice från God Morgon®. Det är också är ett av världens mest drivande varumärke inom ekologiskt.

Tack vare vårt breda sortiment har vi ett erbjudande för alla behov. Från anpassade helhetslösningar för hotell och restauranger, till både frukostklassiker och spännande smaker för ditt köksbord. Allt från nypressad frukt till fruktdrycker som behandlas för att få lite längre hållbarhet. Vi smakar, testar och utvecklar ständigt. Nya kombinationer, förpackningar och pressningstekniker utvecklas, för att alltid kunna ge dig det absolut bästa inom varje segment. 

Vi ger dig det bästa från frukt. Helt naturligt och fantastiskt gott!

Eckes Granini är ekologiskt certifierat av HS certifiering (SE-EKO-04).